Топ въпроси, които трябва да зададете при закупуване на лазер?

FOTORA GLOBAL SKIN SOLUTIONS

ТОП ВЪПРОСИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗАДАДЕТЕ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ЛАЗЕР?

Едно от най-важните решения, което трябва вземете в естетичния бизнес, е каква апаратура да закупите и около това да изградите по-нататъшната си практика. Има безброй фактори, на които трябва да обърнете внимание и въпроси, на които да отговорите, за да изберете най-изгодния, полезен и доходен апарат за Вашата клиника или естетичен център.

Ние от Fotora предлагме консултативен подход към продажбите и винаги сме щастливи да отделим време, за да се обсъдим всички ваши възможности. Ето няколко от въпросите, на които можем да ви помогнем да си отговорите:Какъв вид третиране искате да предложите?

Ако искате да предложите процедури за трайно премахване на нежеланото окосмяване - най-популярната естетична терапия с повече от 1 милион извършвани процедури всяка година – ви е необходима апаратура, което предлага високоскоростна епилация. Някои от тези апарати могат да извършват и съдови или кожни терапии много успешно, а други са само за премахване на косми.

Други устройства като Intense Pulse Light (IPL или новото поколение SHR) не са лазери, но са популярни в естетичните центрове като предлагат различни антиейджинг терапии. По-новите IPL устройства често са в комбинация с лазери в един и същи апарат, за да разширят предлагането на процедури.Какво е населението във вашия район? Какви кожи ще третирате?

Лазерна физика диктува кои вълни и енергийни източници работят най-добре на различни типове кожа, измерени по скалата на Fitzpatrick от най-светлата от Тип I до най-тъмната при Тип VI. Не всеки лазер може да третира всеки тип кожа, но има и изключения при някои лазери.Каква инвестиция може да си позволите?

Качествените естетични апарати са по-скъпи, отколкото очакват някои нови практикуващи. Вместо да мислите за общата цена на оборудването, погледнете възможностите за месечно плащане на лизинг и го сравнете с това, което очаквате като приход всеки месец от своята практика.Каква е вашата конкуренция и каква апаратура има?

Потърсете в Google и вижте кой е най-близкият ви конкурент. Какви процедури предлага и какви апарати използва? Ако има по-голяма конкуренция, но те използват остарели или други марки апарати, все още има ниша, в която може да успеете като предложите висококачествен лазер във вашия район.

Също така, крайните клиенти на Fotora Triple Laser често са включени в нашите социални медийни страници. Ако нямаме друг клиент във вашия район, можем да издадем прессъобщение, в което да обявим, че въвеждате най-новия лазер на Fotora във вашия град.Дали да закупите чисто нов лазер или използван?

Този въпрос обикновено се задава поради голямата разлика в разходите между чисто нов лазер и този, който е бил използван. Производителите често не продават части или не сервизират лазери, които не се купуват директно от тях, така че един от основните рискове при закупуването на използвано устройство е услугата след продажбата, когато възникнат проблеми. Новите лазери са снабдени с гаранция, сервиз, обучение, маркетингова поддръжка и много други предимства, които може да не включва вече използван лазер.Каква е сервизната поддръжка на апаратурата? Какъв е обичайният срок за изпълнение на сервизно обслужване?

Ако вашият лазер не работи правилно, той не ви носи печалба. В идеалния случай от техническата поддръжка ще ви съдействат бързо след обаждане по телефона, тъй като на много въпроси може лесно да се даде отговори по телефона. Ако е необходимо обслужване в сервиза на компанията, трябва в рамките 24 часа апаратурата да бъде взета и да се транспортира до сервизната база, за да се извърши диагностика и ремонт на лазера, ако се налага. В случай, че е необходимо сервизно обслужване по-дълго от 5 работни дни, компанията трябва да ви предостави заместващ апарат, за да не спирате вашата практика.Какво обучение е включено в покупката на лазер?

- Къде се извършва обучението?

- Кой извършва обучението?

- Колко членове на екипа могат да бъдат обучени?

- Има ли допълнително обучение и каква е цената?Какви маркетингови материали и поддръжка се предлагат?

Маркетингът и рекламата на апаратурата са по-трудни в началото, тъй като нямате снимки “преди и след” на резултатите от процедурите на вашия лазер и опитът ви не е голям . Попитайте екипът на компанията за най-добрите снимки “преди и след”, за снимки на апарата с висока разделителна способност, за информационни материали и за всички други активи, които са ви необходими, за да продавате успешно процедурите, които ще предлагате. Освен това попитайте дали компанията ще ви включи в своите прессъобщения или в социалните си медийни страници.ЗАБЕЛЕЖКА: Това не е изчерпателен списък на абсолютно всички въпроси, които трябва да се вземат предвид при извършването на такава важна покупка, но е добър начин да започнете. Fotora Triple Laser разполага с екип от специалисти, които могат да ви помогнат и да ви напътства през всички фази на покупката на лазер.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА ЗА АПАРАТУРА ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ СЕГА


ВИЖТЕ ВИДЕОТО


FOTORA TRIPLE LASER - ЕДНА ОТ НАЙ-Успешните технологии за лазерна ЕПИЛАЦИЯ


FOTORA TRIPLE LASER е високо технологична интегрирана система за перманентна лазерна епилация, която съчетава предимствата на 3 различни дължини на вълната 808nm, 755nm, 1064nm. Тази технология е бъдещето на процедурите за лазерна епилация като гарантира най-висока ефективност при третиране на всеки цвят на кожата и косъма.


3-те дължини на вълната имат различни лазерни характеристики. Всяка дължина достига на различна дълбочина в тъканта и до различни структури в космения фоликул. По този начин в най-голяма степен може да се гарантира достатъчно ефективното и безболезнено третиране. FOTORA TRIPLE LASER постига най-безопасната и най-мащабната лазерна епилация до този момент.

Awesome features
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.
Modern and creative design
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.
Regular updates
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.
24/7 professional support
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.

FOTORA TRIPLE LASER

Модерна технология за постигане на трайна епилация и подмладяване на кожата с тройна дължина на вълната 755nm & 808nm & 1064nm.


Лазерната епилация с Fotora Triple Laser решева редица кожни проблеми


Премахва нежеланото окосмяване;
Справя се завинаги с врастналите косми;
Стяга порите;
Избелва и омекотява кожата;
Премахва тъмните частици от ръцете и гърба;
Засилва метаболизма, изхвърля токсините.


Отвъд класическата диодна лазерна технология

Диодният лазер с дължина на вълната 808 nm е считан за златения стандарт в лазерната епилация, но след прилагането на тройната дължина на вълната вече има нов златен стандарт - 755nm & 808nm & 1064nm.

Технология “in motion”, осигурява постояння изходна енергия и по-ефективна енергийна плътност, подобрявайки нивото на комфорт.

Системата използва висококачествени японски компоненти.

10 шота в секунда, което напълно надминава класическия лазерен импулс. Не само може да се движи бързо, но и да стимулира възстановяването на колагена и да унищожи космените фоликули.

ПРИНЦИП НА РАБОТАПо време на терапия лазерната светлината преминава през кожата и се абсорбира от меланина.

Абсорбцията повишава температурата на космения фоликул и термично разрушава клетките, отговорни за повторен растеж.


ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ТРОЙНАТА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА


По-мощна абсорбция на енергията от меланина. Идеално се повлияват широк кръг от различни видове окосмяване и кожа. Особено подходяща дължина за светли и тънки косми.

Дълбоко проникване в космения фоликул със средно мощна енергия с висока степен на повторение за бърза терапия, средна абсорбция на меланина. Подходяща дължина за по-тъмна кожа. за терапия на ръце, крака, бузи и брадичка

Слаба абсорбция на меланина, фокусирана върху по-тъмен тип кожа. Предлага най-дълбокото проникване в космения фоликул, при косми на скалпа, подмишниците и зона интим.

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА ПОДМИШНИЦИ

Резултати след 6 процедури с FOTORA TRIPLE LASER

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА БРАДА

Резултати след 6 процедури с FOTORA TRIPLE LASER

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА ГРЪБ

Резултати след 6 процедури с FOTORA TRIPLE LASER

*Резултатите могат да варират спрямо индивидуалните особености на човек и типа кожа и косъм.

ПРЕДИМСТВА НА FOTORA TRIPLE LASER- Притежава комбинирана лазерна глава, състояща се от 10 бара: 4 бара 1064nm, 3 бара 808nm и 3 бара 755nm.

- Третира ефективно всички типове кожа, като дава оптимални резултати в сравнение с лазери с единична дължина на вълната.

- Постига трайна епилация както при светли, така и при тъмни косми.

- Fotora Triple Laser може да се използва дори и през лятото, включително и при кожа с тен.

- Има висока ефективност и е изключително бърз: 1-10Hz (10 импулса за секунда), благодарение на технологията “in-motion”.

- Мощната охлаждаща технология на сапфирения кристал осигурява безболезнена и 100% комфортна епилация .


ЛАЗЕР

 • Тип лазер: Диоден
 • Дължина на вълната: 755nm, 808nm& 1064nm
 • Размер на работната площ: 12 x 20 mm2

МОЩНОСТ

 • 2000 W
 • НАПРЕЖЕНИЕ: 220V/50Hz
 • ЕНЕРГИЯ: 2-120 J cm2 регулируема
 • ЧЕСТОТА: 0.5-10 Hz
 • ШИРИНА НА ИМПУЛС: 8 - 685 ms регулируема

ОХЛАЖДАНЕ

 • Водно охлаждане
 • вода + въздух + полупроводници
 • Температура на охлаждане: 0~3°C

ПАРАМЕТРИ

 • ДИСПЛЕЙ: 10.4” цветен тъч LCD дисплей
 • Размери на апарат а: 59*59*146cm
 • ТЕГЛО НА АПАРАТА: 45 кг

FOTORA ПРЕДЛАГА ВИСОК СТАНДАРТ НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Ако искате да дадете на вашите клиенти качествено обслужване с гарантирани резултати, може да го направите веднага.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА FOTORА TRIPLE LASER ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНА ЗА ВСЕКИ ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР С НАШИТЕ ТОП ПРОГРАМИ НА ФИНАНСИРАНЕ

FOTORA ПОДПОМАГА ЕСТЕТИЧНИЯ БИЗНЕС КАТО ДАВА ЛЕСНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СТАРТИРАНЕ НА ЛАЗЕРНА ПРАКТИКА ВЕДНАГА ЧРЕЗ ДОСТЪПНА ЦЕНА НА АПАРАТУРАТА И ИЗГОДНИ ПРОГРАМИ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ.

ОПИТЪТ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ С FOTORA TRIPLE LASERЕстетичните центрове, които работят с апаратурата на Fotora привличат все повече клиенти, които се убеждават в съвършенството на японската технология.

ТОТАЛНА ПОДКРЕПА

FOTORА ПОДКРЕПЯ ЕСТЕТИЧНИЯ БИЗНЕС

Искате ли ли да станете част от процъфтяващия пазар на естетичните лазерни процедури или да увеличите съществуващите си услуги?

FOTORA може да Ви помогне да преминете през всички важни стъпки за избор на апаратура, финансиране, обучение, обслужване и маркетинг за Вашата практика

СЛЕДЕТЕ

НОВОСТИТЕ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Булмедика/ БулдентаЛ 2018

Fotora Triple Laser ще бъде представен на медицинското изложение, което ще се проведе от 16 до18 май в Интер Експо Център, София

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ, КОГАТО КУПУВАМЕ АПАРАТ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Качествената апаратурата за лазерна епилация става все по-търсена от крайните клиенти. Ако сте център за красота и мислите, че вече е дошло време да изберете професионален диоден лазер за вашият бизнес, ето какво трябва да попитате фирмите.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН СИМПОЗИУМ 2018

През март 2018 Fotora ще представи изключително мощните си лазери.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

0877 555 111Ако имате нужда от консултация или повече информация може да се свържете с нас веднага на телефон 0877 555 111 или да попълните контактната форма.

АКО ИСКАТЕ ДА ЗАЯВИТЕ БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ от 16 до 18 май в Интер Експо Център‎, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ.