ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ - НАЙ-ТЪРСЕНАТА ПРОЦЕДУРА с БЪРЗА ВЪЗВРАЩАЕМОСт НА ИНВЕСТИЦИята

FOTORA GLOBAL SKIN SOLUTIONS

ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ - НАЙ-ТЪРСЕНАТА ПРОЦЕДУРА С БЪРЗА ВЪЗВРАЩАЕМОСт НА ИНВЕСТИЦИЯТА


Според проучванията се очаква търсенето на процедури за лазерна епилация през следващите години да нараства още повече.

В центровете за красота се предлага широка гама от ефективни козметични процедури, но не всички предоставят доходоносна възможност за разширяване на бизнеса. В момента процедурата лазерната епилация има огромно търсене, като през 2017 г. са проведени само 1 086 830 лазерни процедури за отстраняване на косми. Това я прави четвъртата най-популярна нехирургична козметична процедура и лазерната терапия номер едно като цяло. Още по-убедителен е факта, че 92% от пациентите, които са пробвали процедурата, съобщават, че са доволни от резултатите.

Нивото на интерес към перманентното премахване на космите е широко разпространено. Изследване, проведено от Американското дружество по дерматологична хирургия, установява, че 70% от потребителите обмислят козметично лечение, а почти половината от тях се интересуват от лазерно лечение. Тези проценти представляват огромен пазар. Според прооучвания проведени в България се установява, че търсенето на процедурата и у нас е не по-малко.

Търсене на процедурите за лазерна епилация сред мъжете

За да направи тази картина още по-обещаваща, популярността на процедурата нараства и сред мъжете. Според демографията на хората, които са се подложили на лазерна епилация през 2016 г., 17% от тях са били мъже. Това представлява увеличение с 3% на броя на мъжете, които са си правили процедурата през предходната година. Предвид нарастващия интерес сред мъжете, предлагането на лазерна епилация не само има потенциала да повиши интереса сред настоящите клиенти, така и открива изцяло нова клиентска база. Центровете, които предлагат тази услуга, имат възможност да привличат партньорите на съществуващите си клиенти, както и да създават интерес сред много други мъже, които търсят постоянно трайно отстраняване на окосмяването.

ПЪРВОНАЧАЛНИ РАЗХОДИ И ОБОРУДВАНЕ

Оборудването на център, предлагащ лазерна епилация включва разходи, особено цената на самия лазер. За да увеличите максимално финансовата възвращаемост на инвестицията в лазер, важно е избраният от вас лазер да не е на много висока стойност. Ако оборудването изисква честа и скъпа поддръжка или има допълнителни консумативи при всяко третиране, тези разходи могат бързо да намалят печалбите. Добър пример за лазер с ниска себестойност и разходи по поддръжка е Fotora Triple Laser или портативният вариант, който е още по-изгоден Fotora Triple Laser Light. В допълнение към по-ниските първоначални разходи, Fotora Triple Laser разполага с високо ниво на надеждност, което води до намаляване на разходите и премахва необходимостта от скъпи договори за услуги. По същия начин няма скъпи регулярни разходи като части за еднократна употреба и такси за ползване. Ниската цена на собственост и високото качество на апаратурата позволява на всяка процедура да дава най-висока възвращаемост на инвестициите.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - Опции за апаратура за лазерна епилация

МАРКЕТИНГ

Като се има предвид колко значим е пазарът за лазерно отстраняване на окосмяването, това е една разумна инвестиция в бранд за всеки център за красота, възнамеряващ да предлага тази услуга. Насочената реклама, която показва, че процедурата вече е налице, е солиден начин съществуващият бизнес да привлече нова клиентска база. Широкият интерес към тази процедура прави лазерната епилация обещаваща входна точка в пазар, който иначе може да бъде пропуснат. Маркетинг, който ясно заявява, че центърът ви предлага лазерна епилация е мощен начин за достигане до нови клиенти. Ние от Fotora ще ви напътстваме в този процес, за да стартирате без никакви притеснениея.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Установените центрове за красота със развит бизнес понякога могат да пренебрегнат печелившите възможности за разширяване на предлаганите от тях услуги. Може да откриете, че добавянето на тази процедура е по-лесно, отколкото очаквате. Лазерните процедури за премахване на космите често се вписват ефективно в пространството, за което вече плащате. Предвид огромния интерес към лазерното премахване на окосмяването, има огромен потенциал за печалба за тези бизнеси, които са създадени да обслужват този разширяващ се пазар. Ако търсите начини да увеличите потенциала си за привличане на печалби и да се възползвате от изцяло нов пазар, тогава вие дължите на бизнеса си да проучите какво лазерната епилация може да направи за вас.

Сържете се с нас за подробна информация.ПОИСКАЙ ОФЕРТА ЗА АПАРАТУРА ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ СЕГА


КОНЦЕПЦИЯ НА FOTORA

ИСТИНСКИ РЕШЕНИЯ ЗА КОЖАТА

ПРЕДИМСТВА

НАЙ-ДОБРИТЕ ЕСТЕТИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ТРАЙНА ЕПИЛАЦИЯ

FOTORA РАЗРАБОТВА ВИСОКО ЕФЕКТИВНА ЕСТЕТИЧНА АПАРАТУРА, КОЯТО ИЗПОЛЗВА ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ КОМПОНЕНТИ И СЕ ОСНОВАВА НА НАЙ-НОВИТЕ КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ.

ЛЕСНО Е ДА ПРЕДЛОЖИТЕ НА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ ТОТАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПЕРМАНЕНТНО ПРЕМАХВАНЕ НА НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ

АПАРАТУРАТА НА FOTORA Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ СПРАВИ ЕФЕКТИВНО, БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО С НЕЖЕЛАНОТО ОКОСМЯВАНЕ ПРИ ВСЕКИ ТИП КОЖА.

Качествени решения в естетиката

КАЧЕСТВО

Качеството е в основата на философията на Fotora. От проектирането и производството, през следпродажбено обслужване, ние се ангажираме да предлагаме и поддържаме системи, които надхвърлят очакванията. Fotora е създадена, за да предоставя модерни лазери и източници на светлина на естетичния пазар.

НАЙ-ДОБРОТО

ЯПОНСКА ТЕХНОЛОГИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ В ЕСТЕТИЧНИЯ БИЗНЕС

компоненти
сЪВЪРШЕНСТВО

JAMES NOVEL

ЧАСТИ
ИНОВАЦИИ

CATRINA WEARNER

ДИЗАЙН
УДОБСТВО

FIONA BILOTI

ТОТАЛНА ПОДКРЕПА

FOTORА ПОДКРЕПЯ ЕСТЕТИЧНИЯ БИЗНЕС

Искате ли ли да станете част от процъфтяващия пазар на естетичните лазерни процедури или да увеличите съществуващите си услуги?

FOTORA може да Ви помогне да преминете през всички важни стъпки за избор на апаратура, финансиране, обучение, обслужване и маркетинг за Вашата практика

FOTORA ПРЕДЛАГА ВИСОК СТАНДАРТ НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Ако искате да дадете на вашите клиенти качествено обслужване с гарантирани резултати, може да го направите веднага.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА FOTORА TRIPLE LASER ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНА ЗА ВСЕКИ ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР С НАШИТЕ ТОП ПРОГРАМИ НА ФИНАНСИРАНЕ

FOTORA ПОДПОМАГА ЕСТЕТИЧНИЯ БИЗНЕС КАТО ДАВА ЛЕСНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СТАРТИРАНЕ НА ЛАЗЕРНА ПРАКТИКА ВЕДНАГА ЧРЕЗ ДОСТЪПНА ЦЕНА НА АПАРАТУРАТА И ИЗГОДНИ ПРОГРАМИ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ.

естетични центрове

НАШИТЕ КЛИЕНТИ


Естетичните центрове, които работят с апаратурата на Fotora привличат все повече клиенти, които се убеждават в съвършенството на японската технология.

СЛЕДЕТЕ

НОВОСТИТЕ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Лазерната епилация – Една от най-търсените процедури

Голямото търсене и бързата възвръщаемост на инвестициите правят лазерите все по-търсени в в естетичния бизнес.

Булмедика/ БулдентаЛ 2018

Fotora Triple Laser ще бъде представен на медицинското изложение, което ще се проведе от 16 до18 май в Интер Експо Център, София

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ, КОГАТО КУПУВАМЕ АПАРАТ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Качествената апаратурата за лазерна епилация става все по-търсена от крайните клиенти. Ако сте център за красота и мислите, че вече е дошло време да изберете професионален диоден лазер за вашият бизнес, ето какво трябва да попитате фирмите.

ДЕРМАТОЛОГИЧЕН СИМПОЗИУМ 2018

През март 2018 Fotora ще представи изключително мощните си лазери.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА И ТЕСТВАЙТЕ СИЛАТА НА FOTORA

0877 555 111Ако имате нужда от консултация или повече информация може да се свържете с нас веднага на телефон 0877 555 111 или да попълните контактната форма.